Segedin Hotel

Forrás logó

Hunguest Hotel Forrás Lečilište i Wellness Hotel

Hotel in Szeged bei Aquapolis Bad

Gosti hotela na teritoriju Kupališta Sunčani Zrak Akvapolis Segedin mogu stupiti kroz zatvoreni hodnik.


Hunguest Hotel Forrás Lečilište i Wellness Hotel Segedin mesto je sa mediteranskim osećajem udaljeno na svega 10 minuta šetnje od centra grada, u zelenoj oazi baštenskog grada, na obali Tise gde očekuje svoje goste potpuno obnovljeno i spolja i iznutra sa sobama i uslugama sa četiri zvezdice!

Segedin Hotel Forrás /Izvor/ klimatizovan je hotel sa četiri zvezdice sa svojih 196 soba među kojima se podjednako mogu naći dvokrevetne sobe (162 kom, 23-23 kom. se mogu povezati, porodična soba, 5 kom soba podešenih za prijem gostiju sa invaliditetom), apartmani (28 kom.) i luksuzni studio apartmani (6 kom.). Jedan deo apartmana i studio apartmana opremljen je i sa đakuzijem i/ili sa kaminom.
Hotel Segedin sa kuglanom prikladnom za prijem 500 lica, renoviran restoran, lobi bar,tri konferencijske dvorane (kapaciteta za 450, 150 i za 50 gostiju) sekcijskim salama, odnosno bašta hotela jedinstvena u Segedinu podesni su prostori za obavljanje programa visokog standarda, i zabava na otvorenom. O gastronomiji izvanrednog nivoa brine se naš šef osvajač zlatne medalje svetskog prvenstva i srebne olimpijske medalje.

Kao nove usluge u hotelu gostima stoje na raspolaganju staza za kuglanje sa četiri staze i sa šankom za piće, Xbox soba, dečja soba za igranje. Na „Farmi lepote” našim gostima stoje na raspolaganju Frizerski salon Žido, kozmetika, solarijum, manikir, pedikir. Pored bilijarskog salona preko ogromnog projektora mogu se uživati sportski prenosi.

Hunguest Hotel Forrás


Adresa: 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
/Segedin, ul. Sent Đerđskog Alberta16-24./
Tel.: +36 62/566-466, Fax: +36 62/566-468

E-mail: hotelforras@hunguesthotels.com

 

Forrás Hotel in Szeged - lobbyZimmer in Hunguest Hotel Forrás